Limited Edition by Cristallini

Limited Edition by CristalliniLimited Edition by Cristallini este prima colecție realizată în atelierul de creație Cristallini, o colecție exclusivistă care cuprinde piese vestimentare din materiale prețioase. Dedicata femeilor ce prețuiesc naturalețea, Limited Edition by Cristallini propune rochii cu personalitate, care “știu” că fiecare femeie este unică în felul ei.

Piesele vestimentare ale acestei prime colecții sunt caracterizate prin calitatea materialelor folosite, atenția acordată finisajelor și versatilitate stilistică.

Limited Edition by Cristallini va încânta iubitoarele de modă prin ușurința cu care se poate metamorfoza – piese ce pot fi purtate pe tot parcursul zilei, iar seara, doar prin schimbrea accesoriilor și a pantofilor, se transformă în ținute de seară. Rochii cambrate, ideale pentru birou, accesorizate cu piele, cu care nu dai niciodată greș nici la o ieșire în oraș. Rochii vaporoase, cu linii romantice, si rochii care se mulează senzual pe corp, având linii moderne.

Dacă am descrie această colecție pe scurt ar fi: sofisticat de simplă!

“Limitele” ediției sunt, în primul rând, numărul produselor: unele sunt unice, altele sunt în număr mic și fiecare se diferențiază printr-un minim detaliu. Dar întrebuințarea lor este nelimitată! Destul de sofisticate încât să le porți la o nuntă, la un botez, destul de ingenue încât să poată însoți o adolescentă la un bal. Altele, din contră, exprimă un cumul de senzualitate, feminitate, încredere în sine, eleganță, putere și mister…

 

Tags: , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.