„Dumbrava minunată” se joacă la Grand Cinema Digiplex

TheatreSâmbătă, 2 iunie, de la ora 12.00, Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City pregăteşte pentru micii spectatori piesa de teatru „Dumbrava minunată”. Celebra carte a lui Mihail Sadoveanu va fi transpusă într-un spectacol muzical, prezentat cu farmec şi umor de către actorii Teatrului Muzical “Nae Leonard” din Galaţi.

Cu ocazia zilei copilului, cei mici se vor bucura să regăsească personajele întâlnite doar în cărţi. Lizuca Şi Patrocle, Zâna Închipuirii sau Regele Broaştelor, cu toţii vor prinde viaţă pe scena sălii Epika din Grand Cinema Digiplex.

Călătoria fantastică a Lizucăi către casa bunicilor, însoţită de prietenul ei credincios, Patrocle, este pusă în scenă de Izabela Oancea, care este atât regizor şi scenarist, cât şi actor. Din distribuţie, mai fac parte Luminiţa Vologa, Mitică Belciugan, Lucian Tatu şi Mihail Anton, actori profesionişti ai Teatrului Muzical “Nae Leonard” din Galaţi. Actorii vor cânta şi vor dansa alături de copii, într-un spectacol plin de viaţă şi de culoare, pe muzica asigurată de Sorin Oancea.

Asociaţia Culturală Maria Domina aduce pe scenă această poveste de referinţă a copilăriei într-o piesă de teatru cu totul specială, parte a proiectului “Domini, Domini – Călătorie în Universul personajelor de basm”, ce are ca scop educarea copiilor şi cultivarea gustului lor pentru cultură şi pentru artă. Grand Cinema Digiplex prezintă pe 2 iunie acest spectacol inedit, în cadrul evenimentelor dedicate celor mici în luna iunie.

Piesa de teatru va avea o durată de 70 de minute, iar preţul unui bilet va fi de 20 de lei pentru copii şi de 15 lei pentru părinţi.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.