Organic Fest

În perioada 17-20 mai în Plaza România are loc târgul “Organic Fest” ajuns la a 10-a ediţie. Evenimentul se adresează tuturor celor interesaţi de produse naturale şi de alegerea unui mod de viaţă cât mai sănătos.

Sănătatea noastră este strâns legată de alegerile pe care le facem zi de zi în privinţa alimentaţiei şi a modului de viaţa. Un stil de viaţă sănătos înseamnă alegeri sănătoase, iar produsele bio, organice sunt tot mai căutate.

Conceptul promovat cu ocazia “Organic Fest” are în vedere încurajarea unui regim de viaţă sănătos, prin prezentarea celor mai noi produse alimentare, de îngrijire corporală, dar şi prin activităţi sportive ce se vor desfăşura în această perioadă.

“BeOn – Pentru o viaţă sănătoasă” a devenit nu numai un îndemn pentru cei dornici să aibă grijă de sănătatea lor, ci şi o modalitate de activare a conştiinţei publicului spre o viaţă sănătoasă bazată pe produse naturale.

“Organic Fest” aduce consumatorilor produse bio grupate sub conceptul BeOn :

– Bio: alimente, dulciuri, delicatese, vinuri, produse apicole etc.;
– Eco: detergenţi, produse de curăţenie etc.;
– Organice – cosmetice – creme, produse de îngrijire, make-up, produse de înfrumuseţare, produse pe bază de ulei de argan;
– Naturiste/naturale: ceaiuri, siropuri, suplimente nutritive, produse de medicină naturistă, produse din plante medicinale, etc.

Specialişti din domeniu vor oferi consultanţă în cadrul propriilor standuri, degustări şi demonstraţii de utilizare a produselor comercializate.

Invitaţia de participare este deschisă tuturor celor interesaţi de adoptarea unui stil de viaţă cât mai sănătos, adaptat nevoilor personale. Pe toată perioada 17-20 mai, în cadrul Plaza România, se vor găsi cele mai bune alegeri în materie de produse sănătoase, bio.

Printre participanţi se numără: Laboratoarele Medica Pronatura, Apisab, Anima Plant, Sano Vita, Zenith Group, Bio Boutique, Biostar 2011, Alma Tim, Apusenimed, Oleomet, Sensiblu, Alex Logserv, Cosmetica Verde

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center