Pe propriile picioare

Jucarii pentru copiiAcum copilul tău merge singur. Ca să înveţe să-şi ţină echilibriul, lasă-i plăcerea să-şi puna la treabă cele două picioruşe grăsunele.

După ce s-au desprins de covor, unora premergătorul le face cu ochiul încă, dar părinţii trebuie să-i facă să înţeleagă că sunt prea mari pentru a se întoarce de unde au plecat.

Alţii ar vrea deja pe bicicletă, dar şi ei vor înţelege rapid că sunt prea mici pentru a ajunge la pedale.

Ambele categorii sunt normale pentru copiii care au împlinit 1 anişor. Şi pentru toşi există o întreagă ofertă de vehicule fără pedale puse la dispoziţie de lumeacopiilor.com.ro.

Toţi au nevoie acum să descopere orientarea în spaţiu, să-şi păstraze cât mai mult echilibrul şi să-şi dezvolte musculatura picioarelor. Pentru toate acestea există diverse vehicule fără pedale.

Balansoarul este de fapt o jucărie 2 în 1 având o zebră care se poate detaşa şi care poate fi utilizată de copil pentru deplasare prin împingere cu picioarele, ca la orice vehicul fără pedale. Zebra este acoperită cu o ţesătură moale care se poate scoate pentru a fi spălată.

Bicicletele fără pedale de la lumeacopiilor.com.ro sunt premiate pentru design şi au calificativul Foarte Bine la testele la care au fost supuse de organisme independente în multe ţări din Europa şi din SUA. Sunt prevăzute cu suport de staţionare, şa şi ghidon reglabile, rulmenţi la roti şi ghidon, cauciucuri gonflabile, suport pentru picioare, mânere ergonomice din cauciuc aderent pentru o bună priză şi vopsea cu pulberi rezistentă la şoc şi zgârieturi. O categorie aparte din ofertă o constituie bicicletele fără pedale produse de firma americană Strider după un brevet propriu, care a făcut ca pe piaţa americană numele de „strider” să ajungă să fie sinonim cu orice bicicletă fără pedale, aşa cum noi spunem xerox oricărui copiator.

Tractoraşele fără pedale sunt fabricate în Germania şi au pneuri silenţioase, comandă direcţie stabilă şi capotă ce se poate ridica şi unde se găseşte un spaţiu pentru depozitare. Sunt prevăzute şi cu claxon.

Maşinuţele minimobil pot fi folosite atât pentru joacă de către copil, cât şi pentru plimbare prin ataşarea mânerului de împingere din dotare. Sunt prevpzute cu claxon functional şi joc de luminiţe.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.