Tunsorile anului 2012, un plus de extravaganţă şi o tentă futuristă

haircuts 2012Tunsorile anului 2012 reinventează şi reîmprospătează cele mai importante stiluri ale secolului XX. Pentru hairstilişti, totul ţine de evoluţie, în anul 2012. În materie de stil şi culori vedem o renaştere a celor mai hot tendinţe din anul 2011, în vreme ce tunsorile aduc un plus de extravaganţă şi se mulează perfect pe noile colecţii ale designerilor.

Tunsori pixie cu un plus de extravaganţă

Stiliştii apreciază schimbările de look radicale, iar vedetele aleg brusc o tunsoare scurtă. Să ne amintim de îndrazneala de care a dat dovada Monica Anghel cand a renuntat la buclele spectaculoase în favoarea unei tunsori scurte. Cine este hairstilstul “vinovat” de această schimbare de look a Monicai Anghel puteţi afla de pe www.styleandthecity.ro.

Dacă anul 2012 este anul schimbării pentru tine, îţi dezvăluim secretul celei mai în vogă tunsori pentru perioada următoare: tunsoarea pixie cu influenţe glam rock, pentru un plus de extravaganţă. Este o variantă aparent neglijentă a tunsorii pixie clasice, foarte tinerească şi interesantă.

Tunsori bob cu aspect răvăşit

Şi pentru că tot vorbim de tunsori răvăşite, acesta este modul în care se reinventează şi tunsoareă bob. Dacă în 2011 ne-am obişnuit cu părul perfect indreptat cu placa, tuns drept, fără abateri, în 2012 poţi opta pentru un look natural, un bob filat şi coafat doar cu uscatorul de par.

Tunsori retro cu o paradoxală tentă futuristă

Tunsoarea este foarte importantă în 2012. Şi sunt multe moduri în care îţi poţi aranja părul.

Pentru anul 2012, sugestia stiliştilor, este să eviţi tunsorile foarte filate, care nu-ţi permit să-ţi prinzi părul cu uşurinţă. Sunt în voga tunsorile retro, cu o paradoxala influenţă futuristă.

Inspira-te pentru noua ta tunsoare din galeria foto cu tunsori 2012 de pe www.styleandthecity.ro.

Citeste mai mult: Tunsorile anului 2012, un plus de extravaganta si o tenta futurista

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center