Fusion Affair by Claudia Rawlings

Author: Claudia Rawlings

Designerul britanic Claudia Rawlings revine la BFW cu o noua colectie extrem de eleganta, indrazneata si feminina, intruchipata de fuziunea amoroasa dintre imprimeurile unicat Eye-Popping realizate pe matasuri fine si accentele Old Hollywood Glamour.

Colectia “Fusion Affair” este un concept Timeless-Elegance dedicat femeii care doreste sa fie observata si admirata, impresionand prin rafinamentul impletirii materialelor diafane cu aplicatiile incrustate cu diamante si cristale Swarosvki.

Printre numeroasele experiente in lumea modei, subliniem colaborari importante cu nume de prestigiu cum ar fi Basso & Brooke si Harriet’s Muse, marci creditate si admirate de celebritati precum Victoria Beckham, Michelle Obama, Dita Von Teese sau Liv Tyler.

“Cheryl si Craig mi-au insuflat pasiunea pentru arta corsetului, iar Bruno si Christopher mi-au calauzit si inspirat pasii in lumea imprimeului digital” declara Claudia Rawlings, referindu-se evident la parintii caselor de moda Harriet’s Muse respectiv Basso & Brooke.

Pentru noua colectie, designerul a utilizat exclusiv materiale de lux fabricate in Marea Britanie.

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.