Opel Corsa: individual compus

Author: Turatii.ro

Corsa este blindat cu caracteristici de confort si siguranta pentru a face ca orice calatorie sa fie placuta si sigura. De la trapa panoramica ce ofera o viziune larga asupra lumiii la sistemul unic de transport al bicicletelor FlexFix, super-mini-ul de la Opel este compania ideala la drumuri distractive si necomplicate.

Sistem infotainment de inalta calitate

Pentru a ramane conectat, un sistem infotainment multimedia cu sapte difuzoare de 4×20 watti este disponibil pe Corsa. Numit “Touch & Connect,” acest sistem versatil are un ecran tactil color de 5 inch, sistem de navigatie, Bluetooth, conexiuni iPod si USB. Este conectabil universal, usor de folosit si include toate optiunile actuale.

Masina mica, idei mari

Sistemul de iluminare Adaptive Forward Lighting aduce mai multa siguranta: cand semnalizatorul de directie este activat, becurile suplimentare lumineaza intr-un unghi de 90° la stanga si la dreapta in intersectii. De asemenea, pentru asistarea soferului la parcare, farurile ilumineaza zona de parcare la cuplarea treptei de marsarier. La viteze mai mari, farurile se rotesc cu 15° spre exterior si cu 18° spre interior in sensul de deplasare, in functie de viteza de rulare.

O caracteristica unica de confort este volanul incalzit, disponibil optional, ce incalzeste rapid mainile soferului. Temperatura ajunge la aproximativ 34°C pentru a oferi volanul ideal in zilele reci.

Trapa panoramica ampla permite accesul luminii soarelui, creind sentimentul de spatialitate si subliniind designul Corsa. Forma optimizata aerodinamic si un deflector de vant previn zgomotul, chiar si cand trapa este complet deschisa. Atunci cand este inchisa, nivelul zgomotului din interior este redus, ca urmare a izolarii in doua camere.

Conform angajamentului Opel de a oferi flexibilitate integrata usor si confortabil de utilizat, Corsa este disponibila cu sistemul de transport FlexFix – solutia optima de transport pentru biciclete. Opel este unicul producator care ofera inovatorul sistem FlexFix ce nu necesita instalare sau dezinstalare – pur si simplu gliseaza de sub spoilerul spate ca un sertar. Nu sunt necesare echipamente sau unelte speciale. O cutie speciala de transport cu capacitate de incarcare de 160 de litri este disponibila ca accesoriu si poate fi montata pe sistemul FlexFix, facandu-l astfel si mai flexibil.

Cele patru nivele de echipare Essentia, Enjoy, Cosmo si Sport ce permit personalizarea Corsa exact asa cum isi doreste fiecare, au fost regandite pentru 2011. Noi culori si detalii contemporane sunt oferite atat la interior cat si la exterior. Paleta culorilor de exterior integreaza o nuanta delicata de alb Guacamole, verde Grasshopper si un cald, dar indraznet Henna. Pachetul Stripes – disponibil pentru variantele Enjoy, Sport si Cosmo – este destinat clientilor care isi doresc o personalizare mai accentuata. Acesta se prezinta cu 9 culori pentru vopseaua caroseriei si doua dungi mari albe sau negre care pornesc de la capota si trec peste acoperis, pana la hayon. Culoarea jantelor si a capacelor oglinzilor exterioare este asortata cu cea a dungilor.

Succes de vanzari super-mini cu tehnologie de varf si calitate de top

Amortizoarele, arcurile, barele anti-ruliu, puntea spate, transmisia si software-ul EPS au fost revizute pentru a da Corsa un mai mare rafinament, alaturi de o calitate a condusului tipica unui vehicul dintr-o clasa mai costisitoare. Sistemele ABS si ESPPlus cu care este dotata Corsa sustin discurile de frana fata ventilate intern si ofera functii suplimentare: la o urgenta, brake control este activat suplimentar pentru a ajuta asistenta la franare si distributia electronica a fortei de franare.

Pe langa stilul sau dinamic si atletic, distractiv la condus, Corsa ofera clientilor si calitate de top. DEKRA, raportul german privind calitatea, a numit in 2010 Corsa castigatorul general la capitolul calitate, cu cea mai mica rata de defect dintre toate autovehiculele testate. DEKRA (Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein) este un furnizor independent, full-service de mobilitate eficienta si sigura, organizatia fiind expertul tehnic de top al Europei.

Corsa este o optiune foarte populara in Europa, ca si in Romania, printre masinile mici. Reprezinta cam 30% din vanzarile Opel/Vauxhall. In media, peste 400.000 de unitati sunt vandute in Europa anual in ultimii trei ani.

Modelul Corsa a fost lansat in 1982. Este desenat si dezvoltat in Rüsselsheim, Germania, si este construit la Zaragoza, Spania si la Eisenach, Germania.

 

Tags: , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.