EVENTS by Cristina Nichita

Author: Cristina Nichita

Creatoarea de moda Cristina Nichita a prezentat cea mai noua colectie pe linia EVENTS, joi 19 mai, orele 19.00. Evenimentula a avut loc la etajul 2 al COCOR Store in cadrul Galeriei Designerilor Romani, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile celor mai importanti designeri autohtoni.

Au fost prezentate prezentate 40 de creatii, structurate in trei parti, ce fac o trecere prin trei look-uri si modalitati de expresie diferite, unite de folosirea la unison a tesaturilor si croielilor fluide.

O insiruire de rochii ultra-feminine, realizate din fibre usoare si confortabile – voaluri, matasuri naturale, satinuri fine – uni sau cu imprimeuri in degrade, desene si borduri spectaculoase, create pentru prezentele feminine, nonconformiste, expansive si increzatoare.

Paleta cromatica ne poarta de la tonuri stinse si pale de verde vegetal, maronuri si lila-uri, desprinse parca din natura, catre ivory, creme si roz patinat atent combinate cu negru, si se opreste la albastru electric, culoarea vedeta a sezonului. Intreaga prezentare de moda a fost transmisa live pe mediafatada COCOR, iar colectia va fi pusa in vanzare in Galeria Designerilor Romani, etaj 2.

Realizata in colaborare cu designerul George Hojbota, colectia readuce in prim plan o silueta fluida, o imagine naturala, o prezenta subtila si relaxata, senzuala si sexi.

Colectia se doreste a fi una evolutiva, ce marcheaza o noua viziune asupra luxului si a elegantei urbane, departe de rigoarea cliseelor clasice.

Alaturi de modele de top, pe scena va defila si Laura Cosoi, invitata special pentru acest show. La eveniment si-au anuntat participarea nume sonore din lumea show-biz-ului romanesc, politicieni, actori, fashion editori, prieteni si clienti ai casei de moda.

Evenimentul este realizat cu participarea: Angela Vasiliu – incaltaminte si marochinarie, Geta Voinea – hair style, Dj Arabu – sonorizare.

 

Tags: , , , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.