„Moda la pitici” – prima prezentare de moda pentru copii

COCOR a organizat primul eveniment de fashion pentru copii, „Moda la pitici”. Prezentarea de moda a avut loc la etajul 5 – etajul copiilor, care gazduieste in exclusivitate branduri pentru copii.

Au fost prezentate tinute si accesorii din colectiile brandurilor autohtone si internationale prezente in cadrul magazinului: Brand for Kids, Picioru’ Gras, Jelly Pop, Babyna, Anne Bebe, Bondarel, Guapa, Lome Kids si Macho Piciu. La final, copiii au primit cadou jucarii din partea magazinelor Jo’kee si ER-FI, care au oferit de asemenea produse la promotii. Din cadrul colectiilor de primavara prezentate, clientii isi pot alege cadourile de Paste pentru copii.

“Prin organizarea de tip department store, etajul 5 din COCOR reuneste 11 magazine in care pot fi regasite mai multe branduri pentru copii. In acest fel clientii nostri economisesc timp, un aspect extrem de important mai ales atunci cand isi iau si copiii la cumparaturi. Tot aici am amenajat si locuri de joaca astfel incat intreaga experienta de shopping sa fie una extrem de placuta pentru toata familia”, a declarat Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie al Cocor S.A.

Pe podiumul „Moda la pitici” au urcat copii cu varste cuprinse intre 1 si 8 ani. Pentru acest sezon, fetitele pot imbraca rochite cu imprimeuri florale, cardigan, in timp ce baietii pot purta blugi, pantaloni si tricouri sau hanorace.

Situat in centrul istoric al capitalei, magazinul Cocor aduce o serie de noutati pe piata de retail, cum ar fi Galeria Designerilor Romani, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile celor mai importanti designeri autohtoni. De asemenea, Cocor a imbinat elementul de fashion cu cel de High-Tech prin oglinda de proba virtuala, Cabina de proba virtuala si Galeria Avatar (zona de High-Tech entertainment).

 

Tags: , , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.