Acum, pentru prima data in Romania, Rent Your Friend – Inchiriaza-ti prieten!

Denumirea generala a conceptului de a inchiria un prieten, promovat in mediul international, este deja cunoscuta. S-a scris in nenumarate randuri si s-a pus intrebarea: Pe cand si in Romania? Insa cine poate intelege mai bine de ce anume are nevoie un roman, daca nu insusi un roman? Ca urmare, avem incredere ca Rent Your Friend raspunde tuturor cerintelor prin gama diversificata de servicii promovate.

Motto-ul firmei – “Faptele vorbesc” – spune totul. Dincolo de cuvinte, faptele vor dovedi ca acest serviciu complet inedit va face o diferenta in vietile romanilor. Cu Rent Your Friend, vor avea ocazia sa devina in acelasi timp angajat si angajator, intr-o maniera amicala si personalizata.

CEO & Founder Rent Your Friend, doamna Raluca Rus, consideră ca aceasta actiune va permite tuturor romanilor sa puna pret pe timpul lor si sa fie deschisi catre tot ce este nou, de bun simt si indraznet.

Recrutare, angajare, premiere, socializare si sprijin, toate acestea sub un singur concept: Inchiriaza-ti prieten!

Sunt invitati sa faca parte din echipa noastra toti cei interesati de o schimbare – indiferent daca se doreste sa devina un prieten de inchiriat sau daca se doreste inchirierea unui prieten.

Pentru mai multe detalii, se pot accesa site-urile www.rent-your-friend.com sau www.inchiriazaprieten.ro.

Lumea virtuala tinde sa detina un rol din ce in ce mai important in viata de zi cu zi. Aceasta realitate ne-a determinat sa oferim servicii online care vor permite rezolvarea anumitor situatii, fara sa fie nevoie sa se paraseasca zona de confort.

Alegand serviciul Utilizator Premium, se va beneficia de un mediu confidential care reprezinta solutia la cel putin o parte din framantarile cotidiene.

Pentru momentele critice, dificile sau solicitante, este deschisa o linie telefonica speciala, denumita Tell a friend – Spune unui Prieten. Aceasta reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care au nevoie de o conversatie familiara cu cineva care chiar asculta si poate oferi un sfat impartial.

Pentru cei care doresc sa participe la concursuri si jocuri, castigand astfel premii, Rent Your Friend ofera si promoveaza si aceasta forma de divertisment.

Diverse pachete de servicii personalizate sunt puse la dispozitia celor care le gasesc utile si inovatoare.

„Indiferent ce calificari profesionale aveti, indiferent ca detineti sau nu functii importante intr-o companie, ca sunteti singur sau intr-o relatie serioasa, cu siguranta intampinati constant situatii care necesita asistenta unui prieten. Incurajez romanii sa redefineasca cuvantul prieten si sa se ajute, ajutand” – declara doamna Raluca Rus.

 

Tags: ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.