Culori tomnatice pentru perle

Stiai ca lunile septembrie si octombrie sunt printre cele mai populare luni in care au loc nunti? Nuntile desfasurate toamna au o aroma cu totul diferita fata de cele ce au loc vara in mijlocul caldurii sau cele din anotimpul urmator, „la caldura sobei”.

Multe dintre ideile mireselor „de toamna” sunt rustice, dar sunt cu siguranta mai elegante si mai originale.

Daca doresti sa eviti culorile clasice de toamna, poti opta pentru perle si accesorii rosu burgundia, la care se adauga cele mov inchis, de culoarea vinetei.

Mireasa poate alege sa poarte o rochie cu tonuri aurii in locul uneia albe, accesorizata cu cristale in culoarea chihlimbarului. Aceasta ar putea fi alegerea perfecta pentru o ceremonie intr-o biserica gotica.

Culoarea maro este foarte populara pentru nuntile ce au loc toamna. Pentru a crea un contrast, poti folosi perle portocalii sau lila. Gandeste-te cat de frumos vor arata domnisoarele de onoare in rochii din tafta maro, cu accesorii lila.

Buchetele vor fi tot in nuante de lila si mov deschis, folosind flori precum lisianthus, cale, orhidee sau trandafiri.

La fel de bine poti opta pentru tonuri mai deschise, insa vei alege perle mai inchise la culoare.

Auriul este o culoare eleganta pentru perle, la fel ca si aramiul. Culorile metalice sunt o alegere excelenta pentru perle, pe langa care poti adauga accesorii in culori precum verde smarald, cobalt sau portocaliu aprins.

[citeste mai multe pe Ideal Mariaj.ro]

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center