Top intrebari de pus administratiei localului ales pentru nunta

Ai stabilit ca iti place o anumita locatie si vrei neaparat sa te casatoresti acolo. Poate ca in primul moment faptul ca ai descoperit locatia dorita va fi suficient pentru a te multumi sau chiar sa te faca sa treci cu vederea unele probleme.

Insa trebuie sa depasesti momentul de bucurie fara margini si sa pui o serie de intrebari la care administratia localului in care te vei casatori sa iti poata da raspunsuri favorabile.

Am selectat pentru tine o serie de intrebari care trebuie puse inainte de a semna un contract de inchiriere a salii in care va vea loc nunta. Citeste cu atentie fiecare paragraf si solicita raspunsuri ferme pentru a evita problemele in ziua nuntii sau imediat dupa.

1. Probleme cu spatiul

Chiar daca organizatorii iti garanteaza ca nu vor fi probleme cu mesele invitatilor, trebuie sa intrebi daca spatiul oferit permite si instalarea unor zone adiacente.

Administratorii salii iti vor spune ca poti avea mese pentru 100 de invitati – insa tu trebuie sa fii sigura ca vei avea si zona pentru DJ sau orchestra, zone libere pentru decor si spatiu de dans.

2. Taxe administrative

Afla din timp cate taxe sunt si ce anume iti va cere administratorul localului sa platesti. E mai bine sa afli din timp decat inainte de nunta. De obicei, taxele sunt menite sa acopere costul personalului si o parte din meniul serii.

De asemenea, afla din timp ce costuri au pentru meniu si bauturi suplimentare. Nu vrei sa afli in seara nuntii faptul ca doua sticle de sampanie in plus te vor costa cat o vacanta in Thailanda.

3. Limita de timp

Poate ca nu te-ai gandit la asta, insa fiecare locatie iti va impune o perioada de timp in care poti ocupa spatiul inchiriat, chiar si atunci cand e vorba de nunta ta.

Ar fi bine sa inchiriezi locatia cu cateva ore in plus fata de cele anticipate – nu vrei sa fii nevoita sa le ceri invitatilor sa plece, chiar daca ar mai sta putin.

4. Spatiu de parcare

Asigura-te ca exista zone de parcare suficiente in jurul restaurantului sau al locatiei pentru a evita situatiile in care invitatii nu vor gasi locuri pentru a-si lasa masina.

In cazul in care locatia aleasa nu dispune de zone de parcare, poti macar sa ii informezi din timp pe invitati pentru a gasi solutii de transport adiacente – taxiuri, mijloace de transport in comun etc.

5. Necesitatea unui coordonator

Solicita din timp administratiei locatiei in care vei avea nunta sa desemneze un sef de sala sau un coordonator pentru eveniment. In felul acesta, de fiecare data cand vei intampina o problema, vei sti la cine sa apelezi.

In plus, daca lucrurile nu merg asa cum ai planuit, vei avea o persoana capabila care sa te ajute sa depasesti micile neintelegeri cu angajatii sau cu tertii.

6. Frecventa corespondetei

Pana cand vei semna contractul, administratia locatiei va fi extrem de galanta si iti va raspunde la e-mailuri si la telefoane imediat. Insa lucrurile s-ar putea schimba dupa semnarea unui contract si plata avansului.

Indicat ar fi sa semnezi un precontract, iar plata sa fie facuta cu doar o saptamana inainte de nunta. In felul acesta, vei avea parte de atentia desavarsita a organizatorului.

[citeste mai multe pe Ideal Mariaj.ro]

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.