Tort diplomat

Auhtor: Alina Constantin

Mod de preparare:

Se freaca 5 oua cu 300 g. zahar, apoi se adauga 1/2 l lapte rece cu 5 pachetele de gelatina. Se pun la fiert pe foc mic si se mesteca mereu pentru a nu face cocoloase.

Nu trebuie sa clocoteasca. Cand a devenit gros ca o smantana se pune la rece.

Se bate frisca cu 200 g zahar (1/2 l frisca) si se adauga arome dupa gust. Se amesteca cu prima compozitie cand este rece.

Se tapeteaza o cratita cu celofan pe fund. Apoi se aseaza rondelele de fructe (ananas, banane, portocale, kiwi, etc.)

Se pune un strat de crema, apoi un rand de piscoturi, apoi alt strat de crema.

Se pune un capac si se da la frigider pana a doua zi.

Se orneaza cu frisca!

 

Tags:

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.