Pui Vienez

Author: Alexandra Vranescu

Iei un pui si-l portionezi, il speli, il cureti bine etc. Cureti niste usturoi (cativa catelusi acolo), ii tai si-i rumenesti in unt si adaugi bucatile de pui si le rumenesti si pe alea acolo impreuna cu usturoiul.

Cand e rumen il tragi deoparte, adaugi bucati de morcovi taiati, ciuperci taiate (de obicei champignon ca din alea se gasesc mai repede), rosii taiate in bucati, sare, piper, un fir de marar eventual (depinde de gusturi faza cu mararul) si niste paprika (boia sau bucati de ardei, si aici depinde tot de gusturi).

Acoperi bine puiul cu toate bucatile astea si adaugi apa (un pahar de 250 ml) , acoperi tigaia sau cratita in care le-ai pus si le dai la cuptor la foc potrivit pana se gateste puiul.

Se serveste ori asa cum este, ori asezonat cu smantana. Cantitatile nu le-am dat fiindca eu le pun dupa ochi, dar la un pui iti trebuiesc macar 4 rosii, 2 morcovi mai mari, si vreo 3-400 gr de ciuperci (macar!).

Bon Apetit!

 

Tags: ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.