Materialism virtual

Author: DeeA

Am studiat cu putin timp in urma cateva asa-zise site-uri unde ti se spune ca iti poti gasi perechea…

Intr-adevar, am aflat cat de cat sensul acestor site-uri si, mai ales, multele dorinte ale oamenilor care isi petrec timpul acolo, de la obsesiile fiecaruia pana la lumea ireala in care cred ca isi pot cladi o viata.

Spun oameni pentru ca acum nu pot acuza numai barbatii de tot ce se intampla in lumea virtuala. Ar fi mai usor sa-i condamn numai pe ei, insa nu ar fi corect.

Ca si barbatii, femeile au fixuri, obsesii si pretentii care ii fac mai circumspecti si destul de afectati la intalnirea unei alte femei, chiar daca numai online.

N-as fi spus si n-as fi crezut aceste lucruri daca n-aveam ocazia sa stau de vorba cu multi dintre ei.

Nu-mi inchipuiam ca unele femei pot fi la fel de perverse ca unii barbati si, de asemenea, materialiste, ca sa spun asa, chiar si atunci cand pretind ca doresc o relatie, indiferent de ce natura ar fi aceasta.

Oare nu si din cauza lor exista barbati care nu mai au incredere in nimic, care ranesc, care nu mai pun pret pe o relatie adevarata care ar putea avea un viitor?

Imi tot spun ca si aceste femei au o vina si nu ma opresc sa ma mir cand vad femei care nu doresc altceva de la un barbat decat sa aiba casa, masina, firma si asa mai departe. Daca raspunsul e negativ, asa-zisul pretendent este respins din start, eventual si cu niste vorbe pline de rautate. Sau celelalte care trimit oferte de petrecere a unor nopti impreuna, contra cost, evident!

Sa nu ne mai miram de ce noi, celelalte, care am fi dorit o prietenie sincera, o apropiere normala intre doi oameni, suntem, la randul nostru, respinse din cauza acelora care n-au respectat nimic in afara intereselor lor.

Desigur, si printre barbati exista obsedati, „sclavi“, amatori de sex in grup (chiar si cupluri), mai multi barbati in cautarea unei aventuri cu o singura femeie, propuneri de sex contra cost, chiar barbati insurati in cautarea unei amante.

Nimic elegant, nimic frumos in toate astea. Si atunci m-am intrebat: Oare unele femei nu isi dau seama cat de mult gresesc? Si de ce barbatii ne baga pe toate in aceeasi oala spunand „voi“?

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 • maria

  imi place asa de mult tot ce postezi aici..atat de mult adevar…sa fi iubita!

 • Felicitari!prima chestie realista,nedramatizata,neplangacioasa pana la limita absurdului si ne-crunt depresiva scrisa de tine pe care am citit-o!Bravo!

 • becheran

  anul trecut in septembrie , la un control ,la care actele erau toate corecte , o jurista mi-a sustras niste acte si m-a facut cu o amenda de 30 de milioane .
  credeam ca doar barbatii pun mana , credeam ca femeile nu fac asa ceva chiar pe fata …
  acum , ma inchid mai ceva ca ariciul Tomita , pe care l-am avut in copilarie ,

 • anadaa

  felicitari, e o chestie intalnita la tot pasul. toata lumea intra pe aceeasi lungime de unda,chiar daca unii fac abstractie de la regula, traim intr-o lume in care increderea in oameni a fost inlocuita cu neicrederea si minciunasi cu cinste le sta alaturi materialismul.

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.

 
 

Privacy Preference Center