Dragostea?

Author: Cristina

Dragostea am cunoscut-o din nou alaturi de el, zile intregi in care eram impreuna si paream de nesapartit. Zile care pareau minute…

Totul trecea asa repede… si totul era asa frumos… pana in momentul cand ceva intre noi s-a rupt si nu stiu ce… ceva in el sau in mine.

Oare faptul ca i-am dat toata dragostea mea l-a indepartat de mine, poate sa faca asa ceva dragostea? Simt cum il pierd… Simt ca imi pierd echilibrul fara el…

Am nopti agitate in care nu pot sa dorm pentru ca un singur gand ma macina pe interior… Cu ce i-am gresit? Si lacrimile imi curg necontenit, lacrimi de durere.

Oare am fost o jucarie veche de care s-a plictisit si pe care acum a lasat-o intr-un colt?

Ma doare tot ce simt pentru el si poate ca nu ma durea daca aborda altfel ruptura relatiei noastre, daca mai exista. Nu stiu de ce crede ca i se cuvine totul si ca sunt obligata sa-l iubesc neconditionat.

Simt cum ma golesc pe interior… si vreau sa cred ca este doar o cumpana. Ma amagesc singura desi in sufletul meu stiu ca nu mai exista noi… ci doar eu si el…

Se poate oare ca un sentiment sa se schimbe de la o zi la alta? Se poate ca azi sa simti ca explodezi de iubire si maine sa nu mai simti nimic? Ma doare indiferenta lui… De ce trebuie sa doara un sentiment atat de pur?

 

Tags: , ,

 
 
 

discuss this post

  • alexya

    Buna.De cele mai multe ori noi suntem cele care suferim.De multe ori mi-am pus aceeasi intrebare”cum se poate schimba sentimentele unei persoane de la o zi la alta?”, si sincer nu am inteles si nu pot intelege.Cred ca ar trebui sa fim aidoma unei “cetati” care se lasa foarte greu sa fie cucerita,caci poate atunci ne vor pretui altfel.Eu consider ca acest sentiment minunat:”iubirea” provine dintr-o lume transcendenta a ideilor desi ceea ce sustin ar putea fi contestat de catre alte persoane.Desi iubirea este complicata trebuie sa realizam ca totusi este cel mai inaltator si cel mai pur sentiment.Iti doresc sa-ti gasesti adevarata dragoste ,pe persoana care te va merita cu adevarat.pa.

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.