Viata sau ceva asemanator!

Author: DeeA

Treci prin viata asa cum iti e dat sa treci. Cu bune, cu rele, cu intamplari care pentru altii par ireale, poate mai mult singur, sau uneori avand pe cineva langa, cu necazuri, cu bucurii, cu prieteni sau fara, cu clipe de bucurie sau cu tristeti, depinde in ce masura le ai pe toate.

Inveti multe, deja, la o varsta, stii mai multe decat ar trebui sa stii. Ai incercat la un moment dat sa te refugiezi langa cineva despre care ai crezut ca te intelege.

S-a dovedit a fi o greseala sau nu. Asta ai vazut pe parcursul timpului. Ai incercat mereu s-o iei de la inceput, pentru a ajunge undeva mai sus, pentru a aspira la binele tau.

Unora le-a fost usor sa aleaga numai dupa cateva incercari eliminatorii, au gasit o persoana despre care cred ca le poate fi alaturi. S-au intrebat de ce le este alaturi? Exista o gramada de interese!

Intr-adevar, pentru stabilitate, te lasi inselat, incepi sa crezi ca totul poate sa fie bine, ca persoana de langa tine iti este alaturi. Cat dureaza asta? V-ati intrebat? Bun, e ok sa simti ca esti in siguranta in prezenta cuiva, sa nu simti nevoia sa controlezi persoana de langa tine. Insa ti-ai dat seama ce interese are?

Poate constientizezi interesele pe care le are, dar fiindu-ti bine, persisti in acea relatie, crezand ca veti fi alaturi unul de altul tot timpul. Da, se poate si asta, dar numai aplicand conditia ca unul este langa tine de interes si altul isi vede de viata lui. Se pare ca e cea mai buna combinatie.

Si atunci, ce te face sa mergi mai departe? Faptul ca te asculta cu mintea in alta parte, ca te doreste din cand in cand, ca de fapt sunt multe interese la mijloc? E de ajuns pentru o viata de om?

Nu meriti mai mult decat atat? Pana la urma care este problema, de ce te complaci intr-o relatie neintemeiata decat pe faptul ca unul este cu banul si altul cu o afectiune prefacuta si care, prinzandu-te in acest joc, poate face orice cu tine?

Nu pot sa cred ca nimeni nu se intreaba daca nu cumva merita mai mult, daca nu cumva cel sau cea care este alaturi n-ar trebui sa fie la standardul la care se afla. Si atunci, de ce intotdeauna cauti pe cineva care sa ti se asemene, care sa fie ca tine, care sa iti fie egal?

Sunt oameni care gasesc acest lucru, isi gasesc egalul, insa e greu sa-l accepte. Soarta, viata, toate prin cate ai trecut, te fac sa crezi ca e mai bine sa ai pe cineva mai prejos decat tine, o persoana pe care poti s-o manipulezi asa cum vrei.

Si, adevarul este ca e mult mai simplu decat sa te contrezi cu un om care are aceleasi capacitati intelectuale ca tine.

 

Tags: ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.