Pleaca

Autor: Lola

Ai face mai bine sa pleci, poate am suferi amandoi, dar suferinta va trece o data cu uitarea. Lasa-ma sa pot trai asa cum vreau… Nu vrei sa ne apropiem mai mult, nu vrei sa ma respingi. Ma vrei si atat!

Asta e tot ce vrei, de asta iti spun ca e mai bine sa pleci. Te las, pleaca, uita… Esti confuz, nu stii ce vrei, nu stii ce simti, nu stii sa simti, iti pastrezi sentimentele bine ascunse inauntrul tau.

Esti nesigur: ma vrei si totusi nu sunt a ta, ma vrei dar ma respingi, ma ai si te simt atat de departe. Iti place sa iei totul… sa-mi iei tot ce mai am: trupul, inima, mangaierile, sarutarile, sufletul… Apoi pleci fara sa privesti inapoi.

Spune-mi un singur lucru inainte sa pleci, spune-mi de ce inca te mai doresc cand stiu ca nu voi fi niciodata intr-adevar cu tine. Ma intreb cum voi merge mai departe fara tine, fara sa te mai am langa mine, fara sa te mai vad, fara sa te aud macar.

Cum voi mai privi rasaritul, cum sa mai traiesc fara mirosul tau in parul meu, fara mangaierile tale…

Vreau sa stiu cine va mai fi langa tine asa cum am fost eu, cine te va mai saruta asa ca mine, spune-mi cine mai are gustul buzelor mele?

EA… nu poate fi ca mine, nu iti poate oferi mai mult si, totusi, o vrei cu o incapatanare pe care rar am intalnit-o la cineva, o incapatanare inexplicabila.

Langa ea vrei sa te trezesti dimineata, o viata intreaga. De ce? Ce te indeamna sa ma ranesti atat de mult? De ce ti se pare ca nu exista nimeni mai presus?

Asta cand tu tot ma vrei in continuare, mereu si mereu. Iti sunt prietena, amanta, iubita. Sunt a ta… doar a ta.

Cu toate acestea vei pleca fara nici o ezitare, iti vei reprima sentimentele, stiind ca un timp vei fi ravasit si, poate te vei simti vinovat uneori. De ce?

 

Tags: , , ,

 
 
 

discuss this post

 • hmmmmmmmm….asta ar trebui sa-ti dea de gandit ,nu crezi?…..

 • alexandra

  fain!! trist dar adevarat !! 10 pt cien a scris!!

 • andreea

  Mi-a placut e adevarat ce ai scris acolo…………….

 • gratiela

  este extraordinar ce ai scris,exact asta traiesc si eu trairile mele se oglindesc in ceea ce ai scris tu,iubire si suferinta in acelasi timp.Oare pana cand?

 • Alina

  Autoarea a copiat textul dintr-o carte italiana de scrisori de dragoste.

 • care?

 • sunt curioasa ….sti tu care ALINA?…cred ca esti putin invidioasa …sunt pur si simplu intamplari din viata mea ,franturi,sa zic asa …sunt curioasa numeste cartea ..????????…si spre cunostintele tale nu sunt traducator de limba italiana …stiu doar cuvinte uzuale ..cum ar fi ”buna ziua”ce faci?”..eu nu calatoresc in italia …

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.