Nunta perfecta in 2006

Cititi aici despre tot ce e mai nou in materie de nunti! Si despre ce e demodat.

Accesoriile pentru par din diamante sau pietre semipretioase

In 2005 am vazut mirese celebre uitand de traditionalele diademe pentru a purta in par bratari si inele. Fiecare mireasa poate adopta cu usurinta acest stil simplu si elegant. Inca un pont? Foloseste accesorii formate din multe pietre semipretioase in buchetul de mireasa, care va deveni stralucitor.

Culori neasteptate

Ideea ornamentelor colorate aplicate pe rochiile de mireasa este inca in voga, insa miresele au acum alte posibilitati de a-si colora tinuta. Probabil acestea vor fi date de culorile bleu sau rosu aprins ai nasturasilor de la pantofi sau de o crinolina colorata de sub voalul alb al rochiei de mireasa. Aceste lucruri sunt ideale pentru ca nu afecteaza cu nimic culoarea alba a rochiei, ci adauga un aspect frumos atunci cand mireasa danseaza si isi ridica trena.

Blanurile naturale si artificiale

Aspectul minunat al capelor din blanita au creat o moda blanurilor asortate la rochiile de mireasa, sau chiar a ornamentelor de blana prinse pe acestea. Nu exagerati insa, veti fi asemanate cu omul zapezilor. Daca accesoriile din blana sunt folosite inteligent, veti fi elegante, mai ales in anotimpurile mai reci.

Nuante personale si capricioase

Traim intr-o lume personalizata, iar nuntile nu fac exceptie din acest trend. Acesta poate fi regasit in absolut orice, de la cele mai bune retete ale bunicii care fac parte din meniul nostru, pana la prescurtarile folosite oriunde, pentru a ajunge la invitatiile si atentiile nuntii.

Broderiile metalice

Acestea au intrat recent in trendul modei, sub forma de broderii sau ornamente. In 2006 acestea se vor completa si vor crea rochii de mireasa cu broderii elaborate sau ornamente simple. Pentru a nu arata ca in 2005, folositi broderiile metalice numai pentru infrumusetare, nu ca look complet.

Culori fierbinti

Cele doua culori fierbinti ale nuntilor vor fi chiocolatiu si portocaliu viu, cu toate ca nu vor fi utilizate impreuna. Ciocolatiul este adeseori asociat cu pastelurile ca bleul, rozul sau, uneori, foarte rar, cu verdele pal, batand spre gri. Portocaliul viu este o alegere destul de populara. Sa ne intelegem, nu este vorba despre portocaliul stralucitor, ci despre o nuanta opulenta, care are un ton de bronz. Aceasta culoare poate fi combinata cu rosu sau crem, dand un rezultat superb

Gustari sau aperitive

Oferiti-le oaspetilor o mare varietate de aperitive. Mai ales daca va doriti o seara a nuntii sofisticata, sau nu aveti suficient spatiu pentru a aranja o masa mare. Mai puteti servi gustari la un cocktail, creand o atmosfera intima.

Logo-uri pentru nunta

In 2004 si 2005 se foloseau monogramele pe care miresele le inscriptionau pe tort si chiar pe lenjeria intima. In sfarsit, tendinta a disparut si cuplurile creaza logo-uri pentru nunta lor. Aceste elemente grafice dau o unitate conservatoare unei nunti, si pot contine orice, de la o floare la o pasare, pana la un element grafic nereprezentativ. Reflecta faptul ca va casatoriti, motoul nuntii voastre si unul dintre lucrurile pretioase voua.

 

Tags: ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.