Te iubesc

Cum ii spui partenerului ca il iubesti?

Ii trimiti o felicitare electronica siropoasa sau ii scrii foarte des e-mail-uri pline de pasiune? Cat de des ii scrii insa scrisori de dragoste?

Chiar si acum, in era internetului, nimic nu se compara cu momentele in care deschizi o scrisoare, mai ales daca este vorba de una in care ti se spune cat de minunata esti. Nu cumva chat-ul sau mesajele ce curg unul dupa altul in contul tau de e-mail sunt cele ce inlocuiesc clasica scrisoare de dragoste?

Cate dintre noi avem timp sa ne asezam confortabil la birou si sa facem efortul de a scrie ceva atat de personal, apoi sa cautam timbrul si plicul potrivit si sa o punem la posta? Un e-mail dureaza doar cateva minute, uneori chiar secunde. Ce alegi? Daca citesti randurile de mai jos poate iti va fi mai usor sa alegi.

E-mail-ul este convenabil din multe puncte de vedere. Mai ales pentru rapiditatea cu care ajunge la destinatie. Dar nu este locul ideal in care sa-ti impartasesti sentimentele. Gandeste-te unde poate ajunge mesajul tau in doar cateva minute si cum te-ai simti daca altcineva decat iubitul tau ti-ar citi mesajul.

Intr-o relatie este important sa va amintiti in permanenta cat de mult va iubiti, deci scrie tu prima o scrisoare de dragoste. Ai sa vezi ca va primi mesajul: va sti si cat de mult il iubesti si in curand vei primi o scrisoare trimisa de el.

In ziua de azi auzim tot mai putin de romantism. Si nu pentru ca el nu ar exista. Metodele alese pentru a ne exprima dragostea sunt cele ce stirbesc ceva din farmecul romantismului. Suntem in general conduse de comoditate. Dureaza cateva minte sa trimitem un e-mail.

Totusi simtim nevoia sa fim romantice. Daca nu ar fi asa de ce am alege inimioare si ursuleti pentru a insoti e-mail-urile destinate iubitului? Sa fie oare vorba de faptul ca nu vrem sa ne straduim prea mult sa asternem pe hartie ceea ce simtim?

O scrisoare de dragoste este pastrata mult timp. Mai ales pentru aduceri aminte. Poate si acesta sa fie un motiv care sa ne opreasca sa asternem pe hartie sentimentele. E suficient ca se intampla doar o data pe an, poate la aniversarea voastra sau pentru ziua lui de nastere. Sa scrii o scrisoare de dragoste este tot ceea ce-ti trebuie pentru a-ti aminti ca sunteti inca impreuna.

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Privacy Preference Center