SCORPION – UN DOMINATOR (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sunteti animati de puternice impulsuri sexuale si, atunci cand vreti sa va satisfaceti dorintele, nimic nu va opreste. Pasionat, inventiv, dispuneti de o cunoastere perfecta a tehnicilor amoroase si stiti sa feceti uz de mijloace infailibile pentru a va conduce partenerul(a) la placerea maxima. Dar nu va manifestati decat rareori tandretea.

Exista chiar intotdeauna, un pic de agresivitate, ba chiar violenta in felul in care faceti dragoste. De altfel, aveti tendinte sado-masochiste destul de dezvoltate si nu va displace sa impletiti, subtil, placerea cu suferinta; creati – cum spune Eminescu – “un farmec dureros de dulce”.

Apreciati rafinamentele erotice un pic crude, jocurile perverse. Pe scurt, cu tine trebuie sa te astepti la orice! De altfel, cea mai mare placere a voasta este sa bravati tabu-urile si interdictiile. Fascinant, trufas, exercitati o formidabila autoritate asupra partenerului(ei), obligandu-l sa fie obisnuit cu toate fanteziile, sa atinga cu voi toate abisurile. Si doar atunci veti simti ca va apartine, ca-l dominati total si veti simti deplina satisfactie.

Sunteti semnul cel mai atras de o anumita violenta in dragoste. Inutil sa o mai ascundeti. Vi se intampla sa va placa sa fiti dominati, dar in cea mai mare parte a timpului, voi aveti situatia in mana. De fapt, va place la nebunie sa va dominati partenerul. Vreti sa simtiti ca va apartine si ca nu va mai poate scapa.

Visul vostru: sa-i legati mainile la capul patului si sa-i faceti tot ce va trece prin minte. Totodata, uneori, sa-i ardeti si cateva palme. Atentie, nu mergeti prea departe! Nimeni nu apreciaza loviturile si ranile. Si pe urma, alegeti-va bine partenerii(le).

Unele semne se dau in vant dupa manierele voastre bruste. Altele, riscati sa va inapoieze pumnul dat.

Caracteristicile zodiei Scorpion

Semn – Semn de apa, fix – stabilitate, feminin, introvertit
Planeta – Guvernat de planetele Marte, nocturn, si Pluto
Verbul reprezentativ – “A dori”
Dominanta: Ambitia
Calitati – Inspiratie, autocritica, capacitate de a finaliza.
Defecte – Ranchiuna si razbunare, neincredere, gelozie.
Piatra norocoasa – Topazul
Metal – Fierul
Culoarea norocoasa – Rosul inchis
Ziua norocoasa – Marti
Cifre norocoase – 3 si 5
Locurile norocoase: Locurile aflate pe malurile apelor

 

Tags: , , , ,

 
 
 

discuss this post

  • afurisiti scorpionii astia cica…eu sunt o fecioara “pudica” dupa “horoscoape” insa sunt maestrul unui scorpion in ale amorului. Intr-adevar invata repede si bine, pana acum sa zicem ca nu m-a dezamagit 🙂

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.