Juraminte

Asa cum se intimpla de obicei in dragoste, desi exista sentimentul care iti impune o strinsa legatura cu persoana implicata in relatie, totusi nu reusesti sa te rezumi la o dragoste sincera si devotata acelei persoana si asta pentru ca exista acolo jos cineva care isi baga codita si iese prost tot cea ce ai cladit cu truda si chin intr-o relatie pe care o doresti de durata…

Ciudate întrebari într-o lume in care intrebarea nu-si mai afla rostul. Credeam ca totul se poate controla, pana si sentimentele, dar m-am inselat. Oricat ai încerca, nu vei reusi sa desavarsesti nimic.

Sufletul este ca o oglinda pe care un om cu gesturi nesabuite a reusit sa o sparga. Acum este în zadar efortul de a mai incerca sa repari ceva. Toata viata vei umbla dupa cioburi incercand, ca într-un joc de puzzle, sa le unesti. Nu vei reusi si asta o stii dar continui sa ignori. Prin gand imi trec mii de fragmente de vise… acum imposibile.

Niciodata gandul nu-ti va fi mai real, numai daca tu ii vei da valoare si sens. Iubirea e ca o picatura de roua de pe un trandafir care se topeste timid sub razele soarelui… Din momentul din care te-am gasit am simtit si am aflat în adancul inimii mele o pofta nebuna sa-ti dezvaluiesc iubirea mea, dorind sa-ti fac mii de juraminte în genunchi si privindu-te in paradisul inimii mele, sa-ti zic:

… asta e partea frumoasa si dulce a inimii mele, unde tu vei fi craiasa sufletului meu si facandu-te fericita iti voi pune frumos printre florile cele mai imbatatoare si dulci, pe o parte mana, iar pe cealalta puterea tainica a dragostei si totodata fala puternica si împreuna vom face ca din iubirea sufletului sa se nasca o frumoasá si nemuritoare prietenie…

Dragostea ce nu va parasi sufletele noastre nici in viata in care eu o sa fiu un inger pazitor, pe veci al tau, iar tu vei fi zana alba a iubirii; cea care imi va darui pe veci sufletul sa-l sarut.

Daca as putea sa fac parte din inima ta macar un minut, sa pot sa aflu daca esti alaturi de mine pe veci, as putea sa mor in pacea iubirii tale si daca tu ai putea sa patrunzi in inima mea, cea care exista numai pentru ca tu existi, nu cred ca ai mai putea pleca si vei ramane pe veci nemuritoare in cerul senin si plin de dragoste.

Daca as putea sa îmi pun o dorinta inainte sa plec din preajma ta, iubito, sa plec acolo sus unde nu te-as pierde din privirea mea plina de iubire, ca in momentele in care tu, frumoasa mea, erai langa inima mea si imi alinai durerea si zambetul.

De as putea sa retraiesc tot ce a fost frumos in aceasta dragoste eterna as dori sa trec prin tot ce ai insemnat tu pentru mine, si rau si bun pentru a nu uita niciodata infatisarea ta si privirea…

Vreau sa stii ca din inima mea nu vei disparea niciodata si mai cred ca o data, macar o data te vei gandi si tu la sufletul meu omenesc si la tot ce tu insemni pentru mine, adica totul, adica viata, mangaiere si sperante…

Am fost fericit, dar nu pentru nefericirea ta… ci pentru faptul ca am descoperit o fiinta deosebita, care iubeste si care da dovada ca poate avea suflet bun.

Daruieste-mi macar pentru un minut sufletul tau… si promit ca nu vei regreta… promit ca nu vei uita… promit ca nu te voi uita… vei fi printesa inimii mele… vei fi simbolul dragostei mele… vei fi floarea vietii mele… si vei fi cerul planetei mele.

Daca nu ma vei primi in palatul viselor mele… iti promit ca nu voi renunta… ca voi lupta pana la moarte (moartea inimi mele)… nici in cele mai frumoase vise ale gandirii mele.

Daca as putea macar o data sa-ti ascult inima cum iti bate… cum pulseaza… E noaptea singuratatii pentru mine… e noaptea fara sfarsit… e noaptea ucigatoare… e ultima noapte cand mai pot visa…

 

Tags: ,

 
 
 

discuss this post

  • gratiela

    foarte frumos…si mie imi trec prin minte mii de vise…

  • cristina

    foarte frumos fara cuvinte…

  • Doinul4k

    Te iubesc asa cum nam iubit pe nime,te simt,te ador dragostea mea… si daca te vei uita undeva adinc in sufletul tau vei intelege si tu (ce inseamna dragoste) si sper mult sa privesti lumea cu aceeasi ochi cu care privesc si eu.. Te iubesc scumpul meu si te voi iubi mereu V.G.!!!

 
 

Add a comment

required

required

optional


 
 
 

Copyright © 2006-2019 Blow.ro All Rights Reserved.